dimarts, 4 de març del 2014

Crida a les dones de #santjust per gravar un lipdub el 8 de març i commemorar el Dia Internacional de la Dona

El 8 de març, Dia Internacional de la Dona, a Sant Just Desvern es commemorarà amb una novetat: està previst gravar un lipdub amb dones de 0 a 104 anys del municipi que hi vulguin participar.  L'objectiu és reivindicar i fer més participativa la commemoració d'aquest dia, donat que encara hi ha molts reptes pendents per assolir la plena igualtat entre dones i homes. És la primera vegada que una gravació audiovisual recollirà la força femenina de Sant Just i es podrà visualitzar al canal Youtube de l'Ajuntament a partir del 12 de març ( www.youtube.com/user/santjustcat )

La gravació es durà a terme a l'exterior del Casal de Joves, el dissabte 8 de març, entre les 11 h i les 14 h. Hi estan implicades diverses associacions, escoles de dansa i grups de ball coordinats per l'Associació d'Empresàries Dona i Empresa, creada recentment.

La cançó escollida és "Run the World" de Beyoncé: https://www.youtube.com/watch?v=VBmMU_iwe6U

Actualment hi ha motius suficients per reivindicar els drets de les dones, però també el talent i la força femenina de Sant Just.  Així que fer aquesta gravació pot ser, a més, una manera festiva de fer-ho.

Més informació d'aquesta i d'altres activitats que es duran a terme a Sant Just amb motiu del Dia Internacional de la Dona a la web de l'Ajuntament www.santjust.cat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada