divendres, 17 de juliol de 2015

Amb el concurs #selfidees, dóna la cara per les teves idees i fes realitat el món que vols!

Des de la direcció general de joventut, s’ha engegat una campanya a la xarxa social “Instagram”, per fomentar la creativitat, la innovació i la participació entre les persones joves.

La campanya busca l’objectiu que els i les participants es comprometin amb el seu entorn i amb la societat en general, presentant idees per transformar la realitat i la quotidianitat. De totes les fotografies rebudes, 25 seran seleccionades per rebre una sessió de creativitat i innovació, a càrrec d’experts en design thinking, creativitat i innovació. Com a cloenda d’aquestes jornades d’innovació, es celebrarà un acte obert al públic on els guanyadors podran explicar les seves idees i on també d’altres joves professionals de renom explicaran de manera lúdica i propera la seva experiència acompanyant idees envers la seva execució en un projecte de futur.

Funcionament

1 - Tingues una idea

2 - Escriu/dibuixa/grava la teva idea

3 - Fes-te un selfie amb cara de idea: la que poses just abans de dir Ja ho tinc!!!, o bé una foto on s’expliqui la teva idea. Com més creativa sigui millor!!!

4 - Escriu la teva idea genial al peu de foto. Publica-la a INSTAGRAM i posa-hi el hashtag #selfidees.

5 - No oblidis nominar a d’altres persones a publicar les seves selfidees! Per exemple: - I tu, @barrufetdelesulleres, quina es la teva selfidea? - I tu quina cara d’idea fas, @barrufetinventor?

6 - Segueix-nos a les xarxes socials: instagram, twitter i facebook i anima a tots els teus coneguts a participar. Pots anar veient totes les selfidees publicades al compte oficial de la campanya a instagram, @selfidees i al web www.selfidees.cat

7 - Demana a tots els teus amics que votin la teva idea a Instagram! Les idees més creatives i les que tinguin més m’agrades seran les guanyadores!

8 - Pots enviar les teves selfidees del 15 de juliol al 31 d’agost. El 4 de setembre s’anunciaran els guanyadors, molta sort!


Per més informació, detalls i seguiment de la campanya podeu visitar www.selfidees.catCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada