dissabte, 13 de juliol del 2013

La piscina de La Bonaigua de Sant Just participa un any més en el "Mulla't" per l'Esclerosi Múltiple

Aquest diumenge 14 de juliol, se celebra el "Mulla't", que ja fa 20 anys, organitza la Fundació Esclerosi Múltiple.  Com no podia ser d'una altre manera, Sant Just Desvern forma part dels municipis participants en aquesta jornada, cedint la piscina de La Bonaigua per a fer activitats, venda de merchandasing... i participant, com cada any ho ha fet, en aquesta jornada solidària amb l'objectiu de donar a conèixer la malaltia i recaptar fons per ajudar les persones que la pateixen a tenir una millor qualitat de vida.

Podeu participar nedant a la piscina on hi haurà voluntaris que apuntaran els vostres metres nedats i "mullant-vos" en la compra de tovalloles, samarretes,... i així, d'aquesta manera, ajudar a recaptar fons per a la Fundació que porta una llarga trajectòria per plantar cara a aquesta malaltia.

A través d'una subvenció a la Fundació Esclerosi Múltiple, l'Ajuntament col·labora per difondre el coneixement sobre aquesta malaltia.

L'Esclerosi Múltiple és una malaltia del sistema immunitari propi que actua contra la mielina (substància de la coberta de les fibres nervioses) i que afecta al sistema nerviós central.  És una malaltia degenerativa, crònica i no contagiosa.  Encara no existeix cura i les seves causes actualment encara són desconegudes.

Podeu trobar més informació a www.mullat.fem.es


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada