dijous, 18 de juliol del 2013

Voluntariat en l'era d'Internet, t'animes a replantejar-lo en un seminari a Ucraïna?

Del 16 al 22 de Setembre tindrà lloc a Ucraïna un Seminari Internacional amb l'objectiu de promoure l'ús d'internet per tal de fomentar el voluntariat i l'inclusió social, tot tenint en compte els efectes negatius que aquest pot tenir.

T'has plantejat mai com seria el voluntariat si estigués totalment immers en l'era d'internet? Intercanvis on-line, formacions organitzades per skype, informació distribuïda de forma fàcil i ràpida, participants en voluntariats que es coneixen abans a través del facebook... Són moltes les opcions que ens ofereix internet per tal de facilitar la nostra feina com a voluntaris! Però també hem de ser conscients que hi ha una altra cara de la moneda: activistes que deixen el carrer, la manca de control de la informació i la manipulació d'aquesta segons interessos econòmics i/o polítics, etc.

Tots aquests temes i molts més són els que es tractaran en el Seminari internacional Internet Age of Volunteering; l'objectiu del qual és fomentar l'ús de les eines d'Internet per a promoure el voluntariat internacional i/ o  projectes i activitats per a joves, l'aprenentatge i la presa de consciència de les oportunitats d'internet en els drets humans i la inclusió social, les possibilitats de participar i desenvolupar projectes internacionals en línia i l'aprenentatge intercultural i el diàleg a través de la xarxa.

La formació té lloc a Ucraïna, del 16 al 22 de setembre, i hi participaran joves d'Ucraïna, Bielorússia,  Croàcia, Turquia, Hongria, Suïssa, Alemanya, Bulgària, Armènia, Bèlgica, Irlanda, Gran Bretanya, Georgia , Moldàvia i Catalunya.

T'animes? Aquí tens més informació !

Per inscriure's cal omplir el formulari  i enviar-lo a voluntariat@sci-cat.org.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada