divendres, 25 d’octubre del 2013

Concurs de Microrelats

Concurs de microrelats amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones`

El concurs és una iniciativa de sensibilització de l'Institut Català de les Dones amb motiu de la commemoració, el 25 de novembre, del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones i consisteix en escriure al facebook de l'ICD un relat literari de com a màxim 420 caràcters que mostri relacions de parella basades en el respecte i la igualtat.
L'objectiu és fomentar la sensibilització social contra la violència masclista, mitjançant propostes de creació literària al voltant de nous models de relació entre dones i homes que superin els estereotips tradicionals basats en les relacions de poder que supediten un sexe a un altre. Els microrelats han de recrear situacions de relacions de parella que superin conductes estereotipades de poder i control per part dels homes i de submissió per part de les dones. Cal que els relats reflecteixin relacions de parella basades en el respecte mutu, la resolució pacífica de conflictes i la igualtat d'oportunitats entre dones i homes. 

Procediment per concursar
Cal publicar una única actualització al mur de la pàgina Institut Català de les Dones del facebook de l’ICD amb el microrelat proposat. Un cop fet, a causa de les normes de funcionament de la plataforma Facebook, és indispensable també enviar un missatge amb el mateix contingut i el nom i el DNI/NIF o NIE de la persona autora a icd.comunicacio@gencat.cat. Si no es fan les dues coses, les aportacions a Facebook no seran tingudes en compte.
Els microrelats no poden excedir els 420 caràcters i cal que siguin obres originals i inèdites. El termini de presentació finalitza el 17 de novembre de 2013. 

Premis

El primer premi està dotat amb una subscripció de dotze números a una de les revistes de Sàpiens Publicacions (Sàpiens, Descobrir, Cuina) i un lot de llibres d’història; el segon i el tercer premi estan dotats amb una subscripció de dotze números a una de les tres revistes esmentades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada